Häämekkoa etsimässä

Muutaman tunnin päästä minun pitäisi olla "häätiimini" kanssa Helsingin Zazabellassa sovittamassa ensimmäistä kertaa häämekkoja.
En oikein tiedä mitä odottaa, vaikka olenkin ollut jo siskoni mukana häämekko ostoksilla muutama vuosi sitten.

En edes oikein tiedä minkä tyyppistä mekkoa olen etsimässä. Ehkä lyhyt, ehkä sittenkin pitkä, paljon pitsiä, huntu!
...luulisin.

Jäin pohtimaan, että minkälaisesta mekosta olen nuorempana haaveillut. Aina pauhasin, että sen pitää olla erikoinen, miksei vaikkapa musta? Mutta varmaa oli se, että kermakakkua en halunnut. Enkä halua nytkään.

Kuvalähde: Google
Hääpaikkamme asettaa omia haasteitaan mekon valintaan. Hääpaikkamme on metsän keskellä missä on kivistä pihaa ja ollaan mökissä, joten ehdotommasti sanon ei pitkille laahuksille.

Kuvalähde: Google
Toisekseen, en halua kovinkaan massiivista mekkoa. Olen pituus suunnassa rajoittunut ja en halua näyttää entistä lyhyemmältä. En todellakaan tahdo hukkua mihinkään iaoon tylli kasaan. Joten ei kermakakkua.

Mutta!
Kaivoin vielä enemmän pikku Saran haaveita häämekosta ja muistin, miten aina olen pitänyt edestä lyhkäsistä mekoista! Tästä iski ideaa,että mitä jos se olisikin lyhyt mekko!       
      
Kuvalähde: Google

                                                                        

Kuvalähde: Google

Kyselin lyhkäsiä mekkoja Niinataresta, Seremoniasta ja Zazabellasta. Valikoimissa on ehkä 1 tai 2 lyhyttä. Pitkän toki voisi lyhentää mutta monissa on niin kaunis helma, että se mekon juju häviäisi lyjennyksessä.

Seikkailin netin syövereissä ja selasin Zazabellan juhlakkoja. Hitto, siellähän oli ihania lyhyitä mekkoja, joissa oli pitsiä!
Niitä lähden tänään ensisijaisesti sovittamaan. Mutta kyllä haluan ajnakin yhden pitkänkin  ekon sovittaa. Ettei sitten jää harmittamaan.



Pitäkää peukkuja, että se the mekko löytyy!

Kommentit